Wähle deine Sprache aus

 - MULTISHOP

HUUROPLOSSING MULTISHOP

HUUROPLOSSING MULTISHOP

DE EERSTE HUURSHOP IN DE BRANCHE


 
Met Bünte MULTI SHOP biedt u uw klanten nu ook online volledige service: 15.000 onderdelen en accessoires voor auto-aanhangwagens, sleepwagens en karts, uitgebreide zoekfuncties, regelmatig nieuwe producten, foto's en technische tekeningen van hoge kwaliteit - met uw bedrijfsnaam, logo en de bedrijfskleuren en onder de gewenste domeinnaam. Zorg ervoor dat uw klanten u de hele dag kunnen bereiken en profiteer van de eerste huurbare onlineshop in de branche.
 

COMFORTABEL EN ONAFHANKELIJK

Het is heel simpel: uw klant komt op uw site www.uw-firmanaam.nl en vindt een volledige aanhangwagenonderdelen shop met uw logo en kleuren. Producten, assortiment en voorraadgegevens komen live uit de Bünte databank; de productkeuze en prijzen, evenals de klanten met een account kunt u een online-domein flexibel zelf bepalen. En het mooiste is: u bepaalt met slechts een klik op de muis of de producten bij een bestelling door ons, of door anderen geleverd zullen worden. U behoudt uw ondernemersvrijheid!
 

ALLEEN NOG DE REKENING UITSCHRIJVEN

Zodra uw klant een bestelling plaatst, ontvangt u een info-mail. Als wij de bestelling uit moeten voeren, zet ons systeem de verzending automatisch in werking: uw klant ontvangt de artikelen volgens de Bünte DIRECTSERVICE met uw adres en uw logo op de het afleveringsbewijs. U hoeft alleen maar de rekening uit te schrijven! Uw MULTISHOP blijft bovendien altijd up-to-date door de constante assortimentsuitbreidingen en nieuwe producten.
 

BESPAAR GELD MET DE MULTISHOP-HUUROPLOSSING

Voor het inrichten en instaleren van een goede online shop inclusief alle functies wordt door deskundigen over het algemeen een bedrag berekend dat boven de 15.000 € ligt. Daarna komt het onderhoud en de instellingen geheel voor uw rekening: foto's, teksten, filters, trefwoorden domeinonderhoud, juridische bescherming.

MULTISHOP biedt hier volledige functionaliteit en de beste beveiliging voor een eerlijke prijs: na eenmalige installatiekosten brengen we een vast maandelijks bedrag in rekening - en u krijgt het all-inclusive pakket! Met een eigen contactpersoon, constante assortimentsuitbreidingen, technische innovaties en professionele productfoto's bent u altijd up-to-date - en uw concurrentie een stap voor! Neem een kijkje op ons YouTube-kanaal en bekijk de informatievideo! We adviseren u hierover ook graag persoonlijk! 
 
No tracking data exists for this entry
Please choose a parcel to trace
Please choose an order or a shipment!
Parcelno