Wähle deine Sprache aus

 - APIS verkoopsysteem

BLIJF WIE U BENT

BLIJF WIE U BENT

HET INDIVIDUELE APIS-VERKOOPSYSTEEM


Onder de bijna 3 miljoen bedrijven in Duitsland is geen enkel bedrijf zoals die van u. Dus waarom zou u tevreden zijn met een verkoopsysteem dat voor iedereen is gemaakt?

Met het APIS verkoopsysteem biedt Bünte u precies die service op maat die u voor uw verkoopruimte nodig heeft. Het APIS verkoopmanagement is een efficiënt alternatief voor de traditionele standaard productpresentatie en is speciaal ontworpen voor IT-professionals. Rekkensysteem, verpakking, catalogus en assortiment bieden een verscheidenheid aan opties waaruit u samen met uw Bünte contactpersoon het beste pakket voor uw bedrijf samenstelt.

Hierbij kan men elk APIS element individueel en onafhankelijk van de andere elementen aanschaffen. U kent uw klanten het beste. Daarom beslist u wat u hem wilt aanbieden. Met APIS bindt u zich niet aan vooraf bepaalde assortimenten of aan stijve regels, maar houdt u uw onafhankelijkheid. Stel uw individueel pakket eenvoudigweg samen uit de vier verschillende bouwstenen en blijf gewoon uzelf.

 

Uw contactpersoon

Tom Ziemann
Tel.: +49 (0)5409 40 34 11
E-Mail: t.ziemann@buente.com

Downloads

No tracking data exists for this entry
Please choose a parcel to trace
Please choose an order or a shipment!
Parcelno