Wähle deine Sprache aus

 - Over ons

Over ons

Dichterbij

WELKOM BIJ BÜNTE

 
We zijn experts op het gebied van de handel in speciale auto-onderdelen. Ons assortiment bestaat uit 14.000 producten voor auto-aanhangwagens, sleepwagens, elektrische auto's en karting. Onze kwaliteitsbelofte is simpel: we willen het werk van onze klanten gemakkelijker maken door individuele en hoogwaardige diensten, een uitstekend assortiment en een eerlijke communicatie.
 
Onze klanten zijn kleine en middelgrote vakbedrijven zoals werkplaatsen, carrosseriebouwers en handwerkelijke bedrijven. Met een combinatie van rechtstreekse verkoop in de buitendienst, telefoonservice en een online-aanbod leveren we op dit moment aan ongeveer 12.000 vaste klanten van kleine tot middelgrote bedrijven in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.
 


Goede redenen om voor Bünte te kiezen
 

De wereld van Bünte merken

Onze merkenportfolio is onze bijzondere kracht: ons assortiment bestaat uit meer dan 400 topmerken uit verschillende branches, zoals Ledlenser, Winterhoff, Acebikes, Westfalia, RIMO, Peitz, AL-KO, Nieper, Liqui Moly, Knott, Aspöck, Ravenol, Jokon, Superwinch, Grau, Geka, Hella, Bawer,  Daken, Acebikes, Dolezych, Daken, GoJak, Stabilus, Warn, Bünte Professional, Sika, Schlegl, Mefro, Miederhoff, Wistra, ALBE Berndes, Security, SPP, De Haan, Simol, BPW, Protrailer, Grümer, WAS, Hahn, Cemo en nog veel meer. 

Met zo‘n grote merkendiversiteit is voor ons de eigen onafhankelijkheid erg belangrijk: we willen met onze diensten onze klanten steeds de beste marktprestaties kunnen bieden, onafhankelijk van conventies en belangen van andere marktdeelnemers.
Als vakgroothandel zien we het als een van onze kerntaken dat we de producten snel kunnen leveren. We hebben dan ook niet alleen de "cash cows", maar ook producten die al geruime tijd niet meer worden gemaakt. Af magazijn.

BÜNTE´S LOGISTIEKE COMBI-AANBOD

We leveren onderdelen en accessoires, van de het kleinste sluitringetje tot de hydraulische lier, naar de meest afgelegen plekken in Europa. Hierbij geeft "te langzaam" evenveel problemen als "te snel" - logistiek moet tegenwoordig individueel worden afgestemd en precies kloppen.

Dankzij het logistieke combi-aanbod van Bünte hebben onze klanten de mogelijkheid om, passend bij hun persoonlijke behoeften en afhankelijk van de sterke punten van de plaatselijke  goederenvervoerders, de juiste service te kiezen. Met DHL, UPS, GLS, Night Star Express, Hellmann en met ons eigen wagenpark staan alle deuren voor u open.

Of het nou vóór 6 uur, vóór 12 uur, de volgende dag of budget geleverd moet worden - u beslist zelf welke dienst het beste bij uw behoeften passen. Wij bieden de nodige informatie, maken uw zending volgens de opdracht verzendklaar, disponeren en zorgen voor een vlotte communicatie.

BÜNTE KWALITEIT

Wij zijn de enige vakhandelaar in onze branche, die voor een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem gekozen heeft. De permanente analyse van onze marktsituatie en onze sterke en zwakke punten behoren dan ook net zo goed tot de continue verbetering van onze diensten als een perfect georganiseerd klachten- en retourmanagement. Het is niet alleen de perfecte kwaliteit van het product, wat ons sterk maakt. Het is onze service, onze transparantie en het bestelgemak. Ondertussen krijgen we 46% van onze nieuwe klanten via aanbevelingen. Dit geeft aan dat onze klanten onze kwaliteit waarderen, ons trouw blijven en ons aanbevelen.

U profiteert hierbij van schone en gestroomlijnde processen waardoor de goederen sneller en

goedkoper worden geleverd. De basis is onze ERP software Microsoft Dynamics NAV. Vanaf onze centrale worden alle processen bij Bünte door heel Duitsland uniform op deze manier geregeld. Zo voeren we onze productiviteit en de omloopsnelheid op en hebben minder tijd nodig voor uw bestelling vanaf de ontvangst tot aan de levering.

BÜNTE DNA

Als familiebedrijf werken wij strategisch gezien uiterst stabiel en met een duidelijk handschrift. De drang om nieuwe dingen te ontdekken en moedig verder vooruitgaan, zit in het DNA van de Bünte familie. Zo hebben we gedurende een lange periode een dynamische vooruitgang geboekt.

Vandaag de dag bieden we onze klanten met innovaties zoals onze app PROFISHOP 2.1, de verhuurmodule MULTI SHOP en tal van mogelijkheden op het gebied van EDI-interfaces, oplossingen die voor onze branche absoluut unieke zijn.

De verdere ontwikkeling op het gebied van producten wordt continu verbetert. Momenteel zijn we een multi-productbedrijf met vier verschillende productassortimenten en 14.000 artikelen. Bünte versnelt hierbij niet alleen de ontwikkeling op de traditionele werkterreinen. Er wordt juist ook bestaande kennis gebruikt om nieuwe zakelijke gebieden te ontwikkelen - bijvoorbeeld de markt voor e-mobiliteit.

Bij alle innovaties zijn we het belangrijkste niet uit het oog verloren. Bij ons telt de "handdruk van de zakenman" ook vandaag de dag. Wat we beloven, doen we. Binnen ons team en in samenwerking met zakenpartners waarderen wij eerlijk werk, vrijheid van meningsuiting en billijkheid. Beloofd!
No tracking data exists for this entry
Please choose a parcel to trace
Please choose an order or a shipment!
Parcelno